Laadpalen

Een eigen laadpaal van ION geeft je altijd het voordeel om gemakkelijk en veilig thuis je elektrische auto op te laden. Gecombineerd met onze zonnepanelen kan je dit op een zo groen mogelijke manier doen. Daarbij kan je zelf de keuze tussen 100% Green of de Eco stand maken.

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Waarom kiezen voor laadpalen 
  bij ION Energy Services?

  Wij streven ernaar om u zo onafhankelijk mogelijk te maken van uw energiemaatschappij. Er zijn nog meer manieren om kosten te besparen, wij vertellen u daar graag meer over.

  Waarom een laadpaal?

  Uw elektrische auto opladen aan een huishoudelijk stopcontact wordt zeer afgeraden. De elektrische installatie kan verhit raken en dat kan leiden tot brand. Kies daarom voor een laadpaal en laat uw laadpaal aansluiten door een erkend installateur.

  Maak ten volle gebruik van de stroom van uw zonnepanelen met solar EV charging van Wallbox.

  Neem contact op

  Voordelen van een eigen laadpaal aan huis

  Meer zekerheid; u kunt altijd laden als de laadpaal beschikbaar is.

  Het laadpunt is verbonden met zijn eigen elektriciteitscircuit en bevat een schakelaar die ervoor zorgt dat oververhitting en overbelasting niet meer mogelijk is.

  Door uw elektrische auto op te laden met uw eigen opgewekte zonnestroom, worden de kosten voor het opladen bijna nihil, zeker wanneer u de laadkosten vergoed krijgt door uw werkgever.

  Gratis adviesgresprek

  Waarom een laadpaal?

  Veilig je eigen auto opladen
  Altijd toegang tot je eigen laadpaal
  Full Green stand om volledig groen op te laden
  Eco stand voor een zo effectief mogelijke oplaadbeurt 

  Full Green-stand

  De Full Green-stand detecteert wanneer er bij jou thuis voldoende overschot aan groene energie beschikbaar is om te voldoen aan de mininumvereisten om je auto van stroom te voorzien. Op dat moment zal je auto beginnen opladen, wat wil zeggen dat elke laadbeurt 100% groen is.

  Eco-Stand

  De Eco-Stand spoort in realtime de groene energie op die elders in jouw huis niet wordt gebruikt en combineert deze met energie van het electriciteitsnet om een snelle, efficiente laadbeurt te garanderen. Dit betekent dat je zo weinig mogelijk energie afkomstig van het electiciteitsnet gebruikt.

  Deze tevreden klanten gingen je voor

  ION Energy Services
  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 24 recensies
  Snelle levering en plaatsing zonnepanelen. Uitstekend advies. Heel netjes gewerkt én een goede prijs-kwaliteit. De app is gebruiksvriendelijk. Kortom echt een aarader!
  ION heeft bij ons een Wallbox Copper met Load Balancer geplaatst, om op efficiënte manier onze E-auto te kunnen opladen met behulp van zonnestroom uit zonnepanelen. Installatie vond plaats in aangenaam overleg en werkt naar behoren.Ik kan deze installateur van harte aanbevelen.
  Alle eerdere commentaren zijn waar: geen gezeur, netjes gewerkt, snelle levering en installatie, kortom dik tevreden!
  Duidelijk, eerlijk en klantvriendelijk bedrijf. Denkt mee met de klant!
  ION heeft bij ons een waterdicht dak gemaakt van glazen, licht doorlatende zonnepanelen. Dit werd op zo'n professionele wijze aangepakt dat we alleen onze grote bewondering kunnen uitspreken. Keihard hebben ze gewerkt en het resultaat is grandioos. Werkend vanuit een bestaand frame hebben ze met passen en meten de zonnepanelen perfect geïnstalleerd. We kunnen ION dan ook van harte aanbevelen . Gá ervoor en neem contact op met ION.
  Fijn bedrijf om zaken mee te doen, denken mee, scherpe prijs en zeer klant gericht.26 435 wp nieuwe generatie panelen van Longhi geplaatst met 10kw growatt omvormer, werken netjes en laten alles opgeruimd achter.Reinier belde zelfs op dat te verbinding tussen de omvormer en de server er niet meer was, (ik had er zelf wat mee zitten klooien) dus hij kijkt zelfs over de schouder mee of alles goed functioneert.Helemaal top
  Ze hebben bij ons 10 panelen op het dak gelegd. Hele fijne samenwerking en alles netjes afgewerkt. Zeer tevreden! 😄
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Ze hebben 12 zonnepanelen geplaatst en aanpassingen in de meterkast gedaan. Waar een ander bedrijf op het laatste moment afhaakte omdat onze dakpannen te broos waren, heeft Reinier samen met een ander de zonnepanelen in een dag gelegd. Ze hebben keurig gewerkt, zowel binnen als buiten alles netjes achtergelaten en dat terwijl het een snikhete dag was. Ook over de prijs en communicatie ben ik erg tevreden. Dank!
  Zeer tevreden hoe ze werken. Alles netjes afgewerkt en geen troep achter gelaten. Ze hebben 12 panelen gelegd bij mij in Geulle.Als ik een laadpaal laat plaatsen dan neem ik zeker contact op metION Energie Service.
  Kernwoorden: Duidelijk, professioneel en betrokken dat in combinatie met een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding. Ik kan niet anders concluderen, Topbedrijf!! De klus: Plaatsen van 8 zonnepanelen met nieuwe meterkast voor rijtjeshuis in Maastricht.
  Super tevreden over de installatie, de zonnepanelen zelf en service incl. meterkast in Geleen.
  ION Energy Services heeft bij ons woonhuis in Maastricht de zonnepanelen geïnstalleerd. Zeer deskundig advies en afspraken werden perfect opgevolgd. Heel vriendelijk en goed bereikbaar. De zonnepanelen op het dak, de geplaatste omvormer en de aanpassingen in de meterkast zijn zeer netjes geplaatst. Ook de nazorg was dik in orde (pro actief gebeld met de vraag of alles naar tevredenheid was en of we nog nadere vragen hadden). Al met al ontzettend tevreden! Een aanrader!
  14 zonnepanelen in Spaubeek geplaatst. Erg tevreden mee! Op een plat dak met Solaredge optimizers en omvormer. Werkt naar tevredenheid. Bedankt ION!
  veel mensen / bedrijven over de vloer gehad voor de zonnepanelen, maar bij dit bedrijf hadden we gelijk een goed gevoel. Eerlijk en duidelijk. Geen nonsens. Uiteindelijk gisteren de panelen geplaatst, volgens afspraak. Monteurs heel professioneel, en alles ziet er netjes uit. En uiteindelijk toen ze weg gingen werkte alles!!!! Top bedrijf, en kunnen zich anderen een voorbeeld aan nemen.
  Zeer tevreden! Alles volgens afspraak gemonteerd , ziet er netjes en goed uit.
  Goed advies, professionele installatie en een eerlijke prijs ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.
  Goede service snelle levering van de zonnepanelen. Vakkundig team. Bedankt!
  We zijn goed en fijn geholpen en zijn blij met de panelen. Alles functioneert prima.
  Duidelijke offerte, snel en professioneel geïnstalleerdLaadpaal
  Moeilijke klus in jaren-dertig-huis in Beek perfect geklaard. Installatie van een nieuwe meterkast, een laadpaal in de oprit geplaatst voor onze elektrische auto. Optimale positie op het dak gekozen voor de 15 zonnepanelen, zijn heel tevreden over de uitvoering - zeer professionele aanpak.
  js_loader