Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een slimme investering. U bespaart op uw eigen energierekening, u bent minder afhankelijk van stijgende energieprijzen en de waarde van uw huis gaat direct omhoog. Maar om zonnepanelen rendabel te maken, moet u uw investering natuurlijk eerst terugverdienen. Momenteel ligt de terugverdientijd tussen de 2 en 5 jaar! Daarna zult u elk jaar verdienen op uw investering.

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Waarom kiezen voor zonnepanelen bij
  ION Energy Services?

  Wij streven ernaar om u zo onafhankelijk mogelijk te maken van uw energiemaatschappij. Er zijn nog meer manieren om kosten te besparen, wij vertellen u daar graag meer over.

  Waarom zonnepanelen?

  Laten we eerlijk zijn, op eerste plaats omdat het op dit moment één van de beste investeringen zijn die u op dit moment kan doen. Het levert u momenteel een financieel rendement op vergelijkbaar met een rente van een bank tussen de 10% en 20% afhankelijk van uw energietarief, dat krijgt u natuurlijk nergens anders mee!

  Neem contact op

  Waarom moeten we het nu echt doen?

  Bij het opwekken van stroom met fossiele brandstoffen komt er CO 2 vrij wat in de atmosfeer van de aarde terecht komt. Het is algemeen bekend dat de hoeveel CO 2 op aarde jaarlijks toeneemt en bijdraagt aan de opwarming van de aarde. Door energie op te wekken met zonnepanelen komt er géén CO 2 vrij waardoor u uw steentje bijdraagt aan een beter klimaat.

  Waarom zakelijke zonnepanelen?

  Zeer hoog financieel rendement
  Meerwaarde voor uw pand en beter energielabel
  Minder afhankelijk van de energieleverancier
  Minder nadeel van de alsmaar stijgende energieprijzen
  Bijdragen aan een duurzame samenleving en een beter milieu
  BTW terugvorderbaar (mits u btw-plichtig bent)
  Verschillende aftrekmogelijkheden; KIA(Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek) en EIA (Energie-investeringsaftrek)
  Meer over zakelijke zonnepanelen

  Salderingsregeling

  Zonnepanelen leveren alleen overdag energie op, terwijl uw gebruik waarschijnlijk voornamelijk in de ochtend en avond hoog is. Ongebruikte zonne-energie wordt weer terug geleverd aan het net. Uw teruglevering en uw afname mogen tegen elkaar afgestreept worden, dit heet salderen. U mag evenveel stroom salderen als dat u verbruikt. De overheid is van plan om de salderingsregeling geleidelijk af te bouwen vanaf 1 januari 2025!

  Wél zonnepanelen, maar liever geen investering doen?

  Er bestaat de mogelijkheid om middels een duurzaamheidslening zonnepanelen aan te schaffen. Dit biedt vele financiële voordelen en geeft iedereen de mogelijkheid om onafhankelijk te zijn van de energieleveranciers. Zelfs met een financiering zullen uw maandlasten aanzienlijk dalen.

  Gratis adviesgresprek

  Deze tevreden klanten gingen je voor

  Alle eerdere commentaren zijn waar: geen gezeur, netjes gewerkt, snelle levering en installatie, kortom dik tevreden!
  Joost Postel
  Joost Postel
  1711791298
  Duidelijk, eerlijk en klantvriendelijk bedrijf. Denkt mee met de klant!
  Terence
  Terence
  1709748555
  ION heeft bij ons een waterdicht dak gemaakt van glazen, licht doorlatende zonnepanelen. Dit werd op zo'n professionele wijze aangepakt dat we alleen onze grote bewondering kunnen uitspreken. Keihard hebben ze gewerkt en het resultaat is grandioos. Werkend vanuit een bestaand frame hebben ze met passen en meten de zonnepanelen perfect geïnstalleerd. We kunnen ION dan ook van harte aanbevelen . Gá ervoor en neem contact op met ION.
  Fijn bedrijf om zaken mee te doen, denken mee, scherpe prijs en zeer klant gericht.26 435 wp nieuwe generatie panelen van Longhi geplaatst met 10kw growatt omvormer, werken netjes en laten alles opgeruimd achter.Reinier belde zelfs op dat te verbinding tussen de omvormer en de server er niet meer was, (ik had er zelf wat mee zitten klooien) dus hij kijkt zelfs over de schouder mee of alles goed functioneert.Helemaal top
  Rene
  Rene
  1700332781
  Ze hebben bij ons 10 panelen op het dak gelegd. Hele fijne samenwerking en alles netjes afgewerkt. Zeer tevreden! 😄
  Manon M
  Manon M
  1699383459
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Ze hebben 12 zonnepanelen geplaatst en aanpassingen in de meterkast gedaan. Waar een ander bedrijf op het laatste moment afhaakte omdat onze dakpannen te broos waren, heeft Reinier samen met een ander de zonnepanelen in een dag gelegd. Ze hebben keurig gewerkt, zowel binnen als buiten alles netjes achtergelaten en dat terwijl het een snikhete dag was. Ook over de prijs en communicatie ben ik erg tevreden. Dank!
  Zeer tevreden hoe ze werken. Alles netjes afgewerkt en geen troep achter gelaten. Ze hebben 12 panelen gelegd bij mij in Geulle.Als ik een laadpaal laat plaatsen dan neem ik zeker contact op metION Energie Service.
  Teun Brorens
  Teun Brorens
  1690905613
  Kernwoorden: Duidelijk, professioneel en betrokken dat in combinatie met een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding. Ik kan niet anders concluderen, Topbedrijf!! De klus: Plaatsen van 8 zonnepanelen met nieuwe meterkast voor rijtjeshuis in Maastricht.
  Marianne Dawid
  Marianne Dawid
  1690707433
  Super tevreden over de installatie, de zonnepanelen zelf en service incl. meterkast in Geleen.
  Maurice Moers
  Maurice Moers
  1689926984
  ION Energy Services heeft bij ons woonhuis in Maastricht de zonnepanelen geïnstalleerd. Zeer deskundig advies en afspraken werden perfect opgevolgd. Heel vriendelijk en goed bereikbaar. De zonnepanelen op het dak, de geplaatste omvormer en de aanpassingen in de meterkast zijn zeer netjes geplaatst. Ook de nazorg was dik in orde (pro actief gebeld met de vraag of alles naar tevredenheid was en of we nog nadere vragen hadden). Al met al ontzettend tevreden! Een aanrader!
  14 zonnepanelen in Spaubeek geplaatst. Erg tevreden mee! Op een plat dak met Solaredge optimizers en omvormer. Werkt naar tevredenheid. Bedankt ION!
  Michel Rosier
  Michel Rosier
  1683993970
  veel mensen / bedrijven over de vloer gehad voor de zonnepanelen, maar bij dit bedrijf hadden we gelijk een goed gevoel. Eerlijk en duidelijk. Geen nonsens. Uiteindelijk gisteren de panelen geplaatst, volgens afspraak. Monteurs heel professioneel, en alles ziet er netjes uit. En uiteindelijk toen ze weg gingen werkte alles!!!! Top bedrijf, en kunnen zich anderen een voorbeeld aan nemen.
  Debbie Laenen
  Debbie Laenen
  1681810383
  Zeer tevreden! Alles volgens afspraak gemonteerd , ziet er netjes en goed uit.
  Franka Boves
  Franka Boves
  1680531435
  Goed advies, professionele installatie en een eerlijke prijs ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.
  Bert Bindels
  Bert Bindels
  1679738992
  Goede service snelle levering van de zonnepanelen. Vakkundig team. Bedankt!
  LISA X
  LISA X
  1676724652
  We zijn goed en fijn geholpen en zijn blij met de panelen. Alles functioneert prima.
  Jo Schoenmakers
  Jo Schoenmakers
  1676366842
  Duidelijke offerte, snel en professioneel geïnstalleerdLaadpaal
  Kemal K
  Kemal K
  1668678192
  Moeilijke klus in jaren-dertig-huis in Beek perfect geklaard. Installatie van een nieuwe meterkast, een laadpaal in de oprit geplaatst voor onze elektrische auto. Optimale positie op het dak gekozen voor de 15 zonnepanelen, zijn heel tevreden over de uitvoering - zeer professionele aanpak.
  Heidrun Richter
  Heidrun Richter
  1667403044
  js_loader