Waarom kiezen voor ION Energy Services?

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Wie zijn wij en waar staan wij voor?

  ION Energy Services streeft ernaar om u zo onafhankelijk mogelijk te maken van uw energiemaatschappij en uw ecologische footprint te verkleinen. Gedeeltelijk kunnen wij dit voor u realiseren door het plaatsen van zonnepanelen. Deze zonnestroom kunt u direct gebruiken voor uw elektrische apparatuur en u kunt er eventueel uw elektrische auto mee opladen, waarbij het overschot aan zonnestroom kan worden opgeslagen in een thuis-batterij.

  Contact

  Waarom ION een goede keus is

  ION Energy Services is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen, laadpalen, batterij-opslag, inductie-kookplaten, elektrische boiler, meterkasten en energiemanagement. Wij zijn InstallQ, VCA-Vol en NEN3140 gecertificeerd en werken volgens de NEN1010 norm. Daarnaast werken wij met gecertificeerde elektriciens.

  Waarom zou ik kiezen voor een InstallQ installatiebedrijf?

  Een InstallQ installatiebedrijf heeft een erkenning. Dit is een bewijs van onder meer kennis, kunde en veiligheid op het gebied van zonnepanelen. Het installatiebedrijf wordt gecontroleerd op bepaalde vakbekwaamheidseisen. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die voor het vakgebied van toepassing zijn.