Zonnepanelen Beek

Bij ION Energy Services zijn we enthousiast over de toekomst van duurzame energie. Vooral als het gaat om zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Deze technologieën zijn niet alleen milieuvriendelijke alternatieven, maar ook voordelig voor de bewoners van de gemeente Beek. ION Energy Services is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen in Beek, laadpalen, thuisbatterijen, inductie-kookplaten, elektrische boilers, meterkasten en energiemanagement. Ook zijn wij InstallQ, VCA-Vol en NEN3140 gecertificeerd. Er wordt dus gewerkt volgens de beste veiligheidsnormen en daarom zijn wij een betrouwbare keuze. Lees verder om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Zonnepanelen in Beek zijn een slimme keuze voor duurzame energie

  De installatie van zonnepanelen is een uitstekende stap richting een groenere toekomst. Zonnepanelen in Beek bieden gratis stroom, afkomstig van een natuurlijke bron, namelijk de zon. Deze panelen vereisen weinig onderhoud en zijn een veilige methode om energie op te wekken. Bovendien draagt het gebruik van zonnepanelen bij aan een bewuster energieverbruik en een lagere milieu-impact, aangezien ze geen CO2 uitstoten. Een ander groot voordeel is dat de zonnepanelen de waarde van een woning kunnen verhogen. Daarnaast zijn zonnepanelen betrouwbaar en hebben ze een lange levensduur, wat het een slimme investering maakt voor de lange termijn. Per 1 januari 2023 is de BTW op de installatie van zonnepanelen verlaagd van 21% naar 0%. Genoeg redenen dus om zonnepanelen in Beek te laten installeren. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Meer over zonnepanelen

  Voordelen van zonnepanelen in Beek voor bezitters van elektrische auto’s

  Voor bezitters van elektrische auto’s is het installeren van zonnepanelen in Beek en een laadpaal een aantrekkelijke optie. Het biedt het gemak van het opladen van uw elektrische auto op uw eigen terrein. U bent dan dus altijd verzekerd van een eigen laadplek. Het mooiste van alles is dat u uw eigen elektrische auto oplaadt met uw eigen opgewekte stroom. Als u geen mogelijkheid heeft om thuis een laadpaal te installeren, dan biedt de gemeente ondersteuning bij het aanvragen van een openbaar laadpunt.

  Meer over laadpalen

  Thuisbatterijen zijn de nieuwe manier van energie opslag

  Thuisbatterijen vormen de volgende stap in de richting van energieonafhankelijkheid. Deze kunnen de energie opslaan die door de zonnepanelen in Beek is opgewekt. Zo kan de groene energie gebruikt worden wanneer dat nodig is. Dit kan natuurlijk handig zijn als er een energietekort is. De aanschaf van een accu bij zonnepanelen is een echte upgrade.

  Wat zijn de voordelen van een thuis accu in Beek?

  Een thuis accu maakt u echt energieonafhankelijk. Door elektriciteit in de accu op te slaan die u zelf hebt opgewekt, zult u veel kosten besparen. U hoeft dan namelijk minder stroom te gebruiken van het openbare energienet. In de avond kunt u dus bijvoorbeeld stroom gebruiken die u zelf overdag opgewekt heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een thuis accu in Beek? Neem vandaag nog contact op met ION Energy Services. Wij helpen u graag verder.