Zonnepanelen Bunde

Bij ION Energy Services maken wij u klaar voor een duurzame toekomst. Met onze zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen proberen wij u zo onafhankelijk mogelijk te maken van uw energiemaatschappij. Dit zal de toekomst worden van opwekken van elektriciteit. In combinatie met een laadpaal en thuisbatterij kunt u optimaal genieten van de groene stroom. Bij ION Energy Services zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van onder andere zonnepanelen in Bunde, laadpalen, thuisbatterijen, elektrische boilers, energiemanagement, inductie-kookplaten en meterkasten.

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Waarom moet u kiezen voor zonnepanelen in Bunde?

  Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor zonnepanelen in Bunde. Op de lange termijn heeft u er namelijk veel profijt van. Allereerst zullen ze u een hoop geld besparen, voornamelijk op de energierekening. De zon is een energiebron die altijd zal schijnen, dus er zal altijd energie opgewekt worden. U hoeft dus minder elektriciteit van het energienet te gebruiken. Dit kan vooral voordelig zijn in situaties waar bijvoorbeeld de stroom uitvalt. Zonnepanelen zijn een duurzame investering op de lange termijn. Ze hebben een lange levensduur en er is weinig onderhoud voor nodig. Een ander mooi voordeel van zonnepanelen is dat het de waarde van uw woning verhoogt. Potentiële kopers zullen meer geïnteresseerd zijn in een woning die energie bespaart en milieuvriendelijke voordelen heeft. Bent u overtuigd van de redenen om zonnepanelen aan te schaffen? Vraag dan vrijblijvend via onze website een offerte aan.

  Meer over zonnepanelen

  Zonnepanelen in Bunde en een laadpaal zijn de perfecte combinatie

  Als u in het bezit bent van een elektrische auto kunt u deze opladen met uw eigen elektriciteit. Het wordt sterk afgeraden om dit te doen middels een huishoudelijk stopcontact. Als u dit doet kan de elektrische installatie makkelijk oververhit raken en dat kan leiden tot brand. Dit wil natuurlijk niemand. Om deze reden kunt u het beste kiezen voor een laadpaal en deze laten installeren door een erkend installateur. Bij ION Energy Services bent u hiervoor aan het goede adres. Met onze solar EV charging van Wallbox zorgen wij ervoor dat oververhitting en overbelasting niet meer mogelijk is. Wilt u meer informatie over zonnepanelen in Bunde of laadpalen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  Meer over laadpalen

  Sla uw eigen opgewekte elektriciteit op

  Heeft u teveel elektriciteit opgewekt met uw zonnepanelen in Bunde? Geen probleem. Deze kunt u gemakkelijk bewaren en later gebruiken als u een thuisbatterij laat installeren. Een thuisbatterij slaat elektriciteit op die u later kunt gebruiken. Zo hoeft u geen stroom verloren te laten gaan en kunt u  deze altijd gebruiken wanneer u het nodig heeft. Dit maakt u nog minder afhankelijk van het stroomnet. Zo wordt u nog meer zelfvoorzienend en toekomstbestendig. Samen gaan wij voor een groenere toekomst!

  Hoe werkt een thuis accu in Bunde?

  Een thuis accu is een systeem dat elektriciteit opslaat voor later gebruik. De accu werkt het beste samen met zonnepanelen. Overdag, wanneer de zon schijnt, genereren de zonnepanelen elektriciteit die gebruikt kan worden in uw huis. Als er te veel elektriciteit wordt opgewekt kan deze worden opgeslagen in uw thuis accu in Bunde. De moderne accu’s van ION Energy Services zijn uitgerust met een slimme technologie die helpt bij het beheren van het energieverbruik. Hiermee kunt u zelf bepalen wanneer er elektriciteit opgeslagen of gebruikt moet worden. Wilt u meer informatie over een thuis accu in Bunde? Neem gerust contact op met ION Energy Services. Wij helpen u graag verder.

  Neem contact op