Zonnepanelen Maastricht

Woont u in Maastricht en bent u klaar om uw huis te verduurzamen? Wat dacht u van zonnepanelen? Met zonnepanelen in Maastricht verduurzaamt u uw huis, bespaart u op uw energiekosten én uw woningwaarde zal stijgen. Bij ION Energy Services weten we hier alles van en willen we u graag overtuigen van deze terugverdienende investering. Ook voor andere duurzaamheidsmaatregelen als een thuis accu en laadpalen kunt u bij ons terecht. Hebben wij uw interesse opgewekt? Lees dan vooral verder voor de mogelijkheden!

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Een duurzamer huis met zonnepanelen in Maastricht

  Zonnepanelen in Maastricht zijn een slimme investering. Waarom? Dat leggen wij graag uit. Het levert u een financieel rendement op wat kan oplopen van 30 tot 60% op uw energiekosten. Vooral met de stijgende kosten tegenwoordig is dit een enorm voordeel om van te mogen profiteren. Zonnepanelen zijn zowel een duurzame als moderne manier om elektriciteit op te wekken. De energie wordt opgewekt aan de hand van de ontvangen zonnestralen. Deze energie wordt vervolgens omgezet naar bruikbare stroom die u in huis kunt gebruiken. Dit maakt u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en vermindert ook nog eens uw ecologische voetafdruk. Gaat u voor een optimale duurzame toekomst? Dan past de combinatie van een thuisaccu in Maastricht met zonnepanelen helemaal bij u! Lees verder om de voordelen te ontdekken.

  Meer over zonnepanelen

  Zonnepanelen kopen in Maastricht in combinatie met een thuisbatterij

  Bent u op zoek naar een ideale manier om uw zonne-energie maximaal te benutten? Dan is de combinatie van zonnepanelen in Maastricht met een thuisaccu een geschikte keuze. Door het aansluiten van een accu op uw zonnepanelen kunt u namelijk nog meer geld besparen op lange termijn. Dit maakt u nóg onafhankelijker van uw energieleverancier. De accu zorgt ervoor dat de ‘verloren’ stroom opgeslagen wordt om op een later moment in huis te gebruiken.

  Bovendien verbruikt u met een thuis accu gemiddeld 60 tot 80% van uw eigen opgewekte elektriciteit. ION Energy Services tovert uw huis graag om tot een compleet duurzame woning. Tevens is er per 2023 geen sprake meer van BTW op zowel de aanschaf als installatie van zonnepanelen. Zonnepanelen kopen in Maastricht met een eventuele thuis accu biedt u dus meer voordelen dan nadelen. Waar wacht u nog op? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw specifieke thuissituatie te bespreken!

  Meer over zonnepanelen

  Thuis accu kopen in Maastricht

  Met een thuisaccu in Maastricht profiteert u maximaal van uw opgewekte zonne-energie. Door het opslaan middels de accu benut u uw eigen energie die wordt opgewekt als de zon schijnt. De grotere onafhankelijkheid van de energieleveranciers zorgt voor mindere belasting op het elektriciteitsnet. Het fijnste voordeel voor u is uiteraard dat uw energierekening er nog meer op vooruitgaat met de aansluiting van een accu op zonnepanelen in Maastricht.

  Bij ION Energy Services streven we naar duurzaamheid en zo veel mogelijk onafhankelijkheid. Onze passie voor duurzame oplossingen maakt ons uw betrouwbare partner voor het plaatsen van zowel uw thuis accu als zonnepanelen in Maastricht.

  Op een veilige manier uw auto opladen met laadpalen in Maastricht

  Wist u dat de combinatie van zonnepanelen in Maastricht met een laadpaal aan huis zorgt voor lagere oplaadkosten? Bovendien is het opladen van uw auto met een van onze laadpalen in Maastricht een veilige manier. We raden het namelijk af om uw elektrische auto op te laden aan een huishoudelijk stopcontact. De elektrische installatie kan oververhit raken, wat vervolgens kan leiden tot brand. Kies daarom een laadpaal, vooral wanneer er al sprake is van zonnepanelen! Met de opgewekte zonnestroom worden de oplaadkosten enorm laag. Dit is al helemaal voordelig als uw laadkosten worden vergoed door uw werkgever. Met een laadpaal aan huis kunt u gemakkelijk uw voertuig opladen zonder op anderen te hoeven wachten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om meer zelfvoorzienend te worden? Of het nou om een thuis accu in Maastricht gaat of om laadpalen, u kunt altijd bij ons terecht. Neem vandaag nog contact met ons op!

  Meer over laadpalen